Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Přesně tak. Polopravdy, osočování a lži. :-/ Jak dlouho si ještě občané ČR nechají líbit, aby byl na veřejnoprávní televizi neustále haněn a pomlouván jejich prezident, tentokrát zvolený téměř 3 000 000 hlasů? (Např. ta scéna (video) o incidentu fotografů v Zemanově týmu na rozdíl od publikovaného svědectví přímého účastníka události, účelově zkráceno, zkresleno,lživě vysvětleno). Rv

17 12
možnosti
LB

Přesně tak! Česká televize si drze dovolí chovat se jako svobodné, nezávislé médium, místo aby redaktoři padli na kolena a uctivě referovali jen o samých pozitivech, vykreslujících svět, tedy ten správný svět, v růžových barvách.

Na Tarpejskou skálu s nimi!

Incident na rautu staronového prezidenta, kde došlo k napadení kameramana a další novinářky přece není nic, co by mělo diváky zajímat.

V pořadu 168 hodin také mediální odborník konstatoval, že televize Barrandov trvale porušuje licenční zákon a Rada pro rozhlasové a televizní vysílání k tomu mlčí. A také, že Barrandov se aktivně podílel na kampani, kterou pan Zeman vůbec nedělal, že kancléřova manželka, novinářka z Barrandova (!) nejenže byla aktivní podporovatelkou jednoho z kandidátů, ale dokonce před kamerami skandovala, ale to nic, to je jen takové nevinné šumění holubičích křídel...

Paní Pantlíková, přečtěte si etický kodex novinářů, který čeští novináři přijali v roce 1998 a je pro všechna česká média závaznou normou!

14 9
možnosti
PT

Také bylo pěkné, jak kádrovala ČT ostatní televize. Povedl se jim jeden přenos, a dnes to uvedl do starých kolejí zpátky Moravec.

20 3
možnosti
ON

A něco z toho není pravda? Nebo to se ted nesmí ukazovat když vyhrál Zeman? Když vyhrál může klidně i někoho zabít? Ten co rozesílá ty maily to je prostě odpad. Pravda se nelíbí. Ale i tak to je pravda.

10 12
možnosti
DT

On Zeman někoho zabil?

Vždyť se proboha jen servali dva novináři někde, kde před hodinou Zeman byl... Tohle směšné hraní se slovíčky ("Zemanův štáb") je úplně zbytečné, na první pohled hloupé a tendenční. Lidi opravdu nejsou tak hloupí, jak si jisté kruhy myslí.

20 7
možnosti
Foto

Pravda o incidentu byla úplně jinde. V podstatě šlo o spor novinářů dle akreditačních visaček, které oba aktéři měli. Jeden novinář vykazoval jiného novináře ze soukromých prostor. Prezidentská ochranka už byla i s prezidentem hodinu pryč.

26 1
možnosti
VR

Viděl jste ta videa?

0 9
možnosti
FB

Ono to bylo s těma Zemanovýma mlátičkama nějak jinak? Poučte nás...

4 9
možnosti
KP

Ano, sledoval jsem dost nevericne tzv newsroom ct24. Dozvedel jsem se, ze prezident Zeman by se mel verejne omluvit za to, ze jeden z novinaru dal par ran dalsimu, ktery se snazil pres opakovane vyzvy natacet kolaps dalsiho cloveka.

Komentare jako obvykle nenavistne. Obvykly jednostranny vyber pritakavacu, kteri podporovali " nestrannou CT24.

Prezident Zeman v dobe incidentu jiz odpocival v Lanech.

36 5
možnosti

"Kolaps" z chlastu:-P

6 5
možnosti
VF

Ještě štěstí, že to zítra opakují, dík za tip.

1 1
možnosti

Shledal jste tam snad nějakou nepravdu? Myslím, že ne, spíš je vám pravda nepříjemná a já se vám vůbec nedivím...

12 8
možnosti

Opravdu nehezký pohled na ty opilé a sprosté zemanovceRv

9 7
možnosti
  • Počet článků 33
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2917x
Občan s vlastním názorem.

Seznam rubrik