Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

Karma.:-)

Připadá mi, že pan Drahoš je asi někým nastrčený - o aktuálních problémech nemá moc páru. Názory na migraci změnil až v posledním období, i když se snaží tvrdit něco jiného. Ale je pravda, že k debatě přišel připravený anebo spíše snažil se o to.

7 4
možnosti
SN

:-).........Michale, nejsem politolog ale všechno je plánované! Je třeba zbavit se Zemana, je neovladatelný, řeší věci po svém a podle mně ku prospěchu naší republiky.

Postaví se několik kandidátů, samozřejmě může vyhrát jen jeden. Předpokládá se, že ti co se nedostanou do finále, podpoří toho kdo vyhrál. Vyjímám z toho pana Haniga. Zbytek, jak jsem viděli, podpořil Drahoše a jeho loutkovodiči doufají, že voliči těchto zhrzených kandidátů, dají hlas Drahošovi. Myslím, že se trochu mýlí.

Před rokem nikdo pana Drahoše neznal. Byl vyhlídnut, osloven. Akademik, dobře oblečený, chování podle Gutha Jarkovského, no přece....je to výborný soupeř pro dosavadního obhroublého presidenta, který nejde pro společensky nepřijatelné slovo daleko, kouří, pije alkohol,(kdo v Česku ne, když máme jednu z největších spotřeb na hlavu), prostě dobře vymyšlené. Sobota ukáže! !!!!!!

9 2
možnosti
Foto

Ke konci se Drahoš probral, ale z počátku to vypadalo jako katastrofa z jeho strany.

3 0
možnosti
JW

.... otázky fyzicky unaveného, leč mentálně stále vitálního Zemana,. A to celej tejden Miloš odpočíval.

1 1
možnosti
Foto

I tak to vypadalo, že si občas schrupnul.

4 2
možnosti
  • Počet článků 33
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2917x
Občan s vlastním názorem.

Seznam rubrik