Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JF

Koukám, že fašoun zakázal diskuzi...

0 0
možnosti
NM

...na jednu stranu se musí uznat,že prezident se vyslovil jasně s tručně k oběma aktérům pomluv ...nebo se vám líbí názor Feniče, že Zeman by měl u těch rozhovorů stát a potom se opravil s tím,že by měl u toho dokonce klečet?..ten nýmand by u Horníčka neobstál ani minutu v " hovorech H"...!!!!

5 1
možnosti

R^

Inu, žumpa má vybudovaný kanál. Dokud nezavřeme stavidla na Hradě, tak ty fekálie na nás potečou a moudří občané budou dehonestováni. Abychom však nakonec se všichni nestali tou žumpou! Když nás to všechny zavalí, dokážeme ještě rozeznat pravdu od lži?!?

:-)!!

5 10
možnosti
VH

"moudří občané" :-)))

3 2
možnosti
VH

souhlas s prezidentem, pan Pehe a pan Fenič se ohánějí morálkou, ale zároveň jedou level nízkých pudů

5 6
možnosti
MB

Hyena, je prezidetntsky nějak oblíbená ! Tak přece - již nazval Bakalu ! Nehraji si na žádného etéta - To je jeden z důvodů, proč M.Zemana neberu vážně. On obohatil češtinu o pojem - "Inflace slov". Dále przní charakter stolce a národ samotný. Líbí se to, viz diskuse, už jsou i odborníci na pojem "Pravda". Nemusím s oponentem souhlasit - Je třeba s ním vést dialog. To se neděje - již stačí nálepka ! , Co Komunistí začali - Odnaučit člověka myslet, v tom Miloš zdádně pokračuje. Už chybí onen dobový člověk, který píchne prstíčkem do novin řka - A je to pravda, tady to píšou a prezident to říkal taky ! ... Úsměvná hrůza ! Pane prezidente - Zachovejte se JIM , přinášíte bližním mnoho užitku. Lánská obora zkvétá - Hyeny PČR se začínají plížit k plotu ... :-)

3 3
možnosti
VD

show one man - MZ velice dobře zná co půlka republiky chce slyšet....

4 0
možnosti

Bohužel! Už je to polovina národa, která rozšiřuje hlásání desinformačních kanálů a ke které se připojil i hradní pán. :-)

1 0
možnosti
JF

V případě obou jmenovaných však má prazident plnou pravdu.

8 3
možnosti
Foto

A mně se líbí, když nácek z DSSS (odsouzený za propagaci) se jakoby vtipně, ale vlastně srdnatě a fanouškovsky bije za prezidenta. Opět se musím optat - to se Vandasovci sloučili se Zemanovci? A byl jste, Zbelo, taky na oslavách vítězství ve štábu MZ?;-D;-D;-D

4 1
možnosti
ZJ

Jsem rád, že je pan prezident ve formě, já bych oba dva pány posadil do elektromobilu pana Muska a poslal do vesmíru. Jestli se někomu zdá, že prezident přestřelil tak jak by této člověk nazval pana Feniče a Peheho???

Je mi Vás hodně líto!!

5 5
možnosti
Foto

Tak vy byste Zemana se Soukupem chtěl vystřelit do vesmíru? Inu, inu.;-D

1 0
možnosti
MN

Takže jak byste nazval člověka, který zcela vážně tvrdí, že 72-letý člověk s nemocnýma nohama a chodící o hůlce by měl ve více jako hodinovém pořadu v televizi stát a neměl by sedět? Možná máte pravdu, že slovo "blbeček" nebylo to nejlepší, bylo příliš mírné, protože takovou prasárnu by mohl myslet vážně jen nějaký kápo z koncentráku.

A jak byste nazval člověka, který se těší na to, až za pět let umře část Zemanových voličů? I zde je hyena málo, opět je v tom cítit nenávistný podtext s přáním genocidy určité části obyvatel.

Je zajímavé, že žádné z lidskoprávních organizací tyto dva surové nenávistné výroky nevadily.

Kdyby nebylo těch výroků, pan prezident by se k nim nemusel nevyjadřovat, on se jen bránil a byl u toho ještě docela slušný.

26 3
možnosti
  • Počet článků 33
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2917x
Občan s vlastním názorem.

Seznam rubrik