Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Zeman má pravdu, že novináři jsou vesměs pitomci, píšící cokoliv jen když za to jsou prachy.

3 0
možnosti
IS

Politici jsou vesměs pitomci, schopni schválit kdejakou blbost, aby si koupili od voličů hlasy, protože jsou za to dobrý prachy.

4 0
možnosti
BV

Boxerská vložka Slezáka byla spuštěna tím, že kameraman iDNES Šulc při přetahování o posuvné dveře promáchnul svou sevřenou levou ruku před obličejem Slezáka. Z pozice Slezáka se to zřejmě mohlo jevit jako pokus o útok Šulce. Je to zřejmé ze záznamu ČT pro NewsRoom v čase cca 0,38. Musíte krokovat po snímku a tu levou sevřenou ruku tam před obličejem Slezáka uvidíte. Dále je ze záběru zřejmé, že Šulc Slezáka svými postoji, výzvami a výsměchem vysloveně provokuje, aby měl lepší záznam na svém mobilu a také pro natáčení druhého kameramana z jeho štábu. O tom, že to byla vědomá provokace svědčí i jeho dotaz "Máme to?"

https://www.youtube.com/watch?v=CCgslOvPDmM

3 5
možnosti
MV

Lidí se zkrátka přestávají chovat slušně. Tam bych viděl téma. Bez rozdílu profesí. Pan "Zemanuv boxer" příliš slušného chování také nepobral - jak jsme měli možnost vidět.

0 0
možnosti
Foto

J70a95k41u53b 64R15o47t35h

8. 2. 2018 11:13

Vy jste, Zbelo, DSSS spojili se SPO? Jinak si, dělnický solidární socialisto, nedovedu ten váš boj za Zemana, který vaši partaj kupodivu nemusí a dal to mnohokrát najevo, vysvětlit,8-o8-o8-o;-D

6 0
možnosti
JS

Ne pane Zbela,novináři jsou hlídacími psy demokracie,v tomto případě chtěli podat veřejnosti zprávy o situaci ve štábu prezidenta.Doufám,že nepláčete po kabinetní politice.

4 2
možnosti
JK

Kdyby byli novináři "hlídacími psy" demokracie jak píšete. Řešili by opravdové kauzy, ne to, že někdo pěstmi někoho napadl v nějakém stavu. Je to celé absurdní a hlavně dětinské.;-)

1 6
možnosti
MS

Proč by měli novináři toto extempore z vlastních řad tajit, když jsou schopni vlézt do soukromí každého běžného občana, jen aby urvali nějakou senzaci ? Vám by se líbilo, kdyby se to ututlalo a pak se to stejně po pár dnech profláklo ?

2 2
možnosti
JK

Nikdo netvrdí, že by měli něco tajit. Jenom z komára udělali velblouda, jako vždy. To podstatné ovšem neřeší:-P

0 0
možnosti
JK

Kdybych nebyl cenzurován zdejším traumtizovaným adminem, napsal bych něco podobného. Nějaká úcta novinářů, kolegialita, když někdo z mé profese umře, to se už v dnešní době nenosí. Umřel člověk, novinář, dozvěděli jsme se něco od jeho kolegů v mainstreamu o jeho práci? O jeho životě? Ne, jenom to, že někde boxoval, že selhal, tak jako každý, normální člověk. Ta bezcitnost a ukřivděnost hlavně mladých žurnalistů svědčí o jediném, že jsme prohráli jako lidé a už jedem jenom senzace jako hyeny, které ovšem o práci dotyčných a jejich celém životě nic nevypovídají.:-/

2 3
možnosti
MT

Myslím že pokud napíšete nějaký blog o životě a díle pana Slezáka, nikdo Vás za to cenzurovat nebude a všem mainstreamovým novinářům vytřete zrak. A myslím to bez ironie; pokud pan Slezák dokázal víc než natlouct jednomu kolegovi, určitě si o tom lidi rádi přečtou (včetně mě).

0 0
možnosti
JJ

Obětí je zejména Ing. Karel Slezák, Který vinou kampaně včera zemřel. Znal jsem ho od roku 1958, kdy jsme oba nastoupili do SONP Kladno jako učňové oboru tavič-ocelář.

1 2
možnosti
MS

Ta kampaň by ovšem nevznikla, kdyby se zachoval kulturně.

8 0
možnosti
Foto

Darebáckými reportážemi je ČTv pověstná. Karma R^

4 11
možnosti
JH

Proč z toho zejména ČT udělala takovou senzaci? Každej šutr na Zemana se tady přece hodí!:-)

4 7
možnosti
  • Počet článků 33
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2917x
Občan s vlastním názorem.

Seznam rubrik