Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J21i51r87i 64B80o47r

29. 1. 2018 12:21

Na našem Hasičském plese je to celkem běžná věc ale na takové úrovni"Hujere ta kaňka ?".Jsme prostě vidláci.;-D;-D;-D

1 0
možnosti

1. Novináři mají základní povinnost informovat. Nevím, že byste se podivoval informacím o domovních, hospodských či fotbalových rvačkách. Proč Vám vadí informace o rvačce hotelové?

2. O napadání novinářů je zvykem informovat obecně. Proč mlátit novináře, snímajícího jednoho ožralu? Jen proto, že onen ožrala patří do klubu přátel Zemana?

3. Je pravda, že pořad o hoaxech byl jednak pozdní, jednak zbytečný. Nemyslící budou i nadále (sebe nesmyslnějším) hoaxům věřit, budou na ně přísahat a budou podle nich blbě volit (a nedej bože "referendovat"). A nikdy nepochopí, že jsou tupci skutečně.

0 5
možnosti

1) Novináři v tom sále neměli co dělat, akorát se předháněli v dojídání zbytků- poprvé hyeny; a snažit se natáčet člověka, kterému se udělalo špatně - po druhé hyeny. Sami si otvírali posuvnou stěnu, což už vůbec bylo na vyvedení z objektu, ale na druhou stranu ty pěsti byly zbytečné; jenom zastřely ten pravý hyenismus.

1 0
možnosti

..tak nevím čemu se mám divit a koho obdivovat kyž jsem se dozvěděl že mladík se udusil v kontejnéru na elektroodpad a kolemjdoucí si fotili a natáčeli jeho trčící nohy z kontejneru...tak vážení koho teďka chcete soudit a trestat...já vám napovím chyba je úplně někde jinde...8-o!!!!

6 0
možnosti
Foto

Propaganda prohrála svůj roční boj a je tedy zřejmé, že musí svůj vztek a rozčarování nad volebním krachem figuranbta Drahoše nějak ventilovat.

18 3
možnosti

Ta paní, kterou si platíme koncesionářskými poplatky, nic jiného neumí. Tak se nedivte:-)

16 3
možnosti

Já bych se jen vrátil k poznámce o "aktivistických seniorech, rozesílajících štvavé maily". Nevím proč se o tom vyjadřujete s despektem, tohle skutečně na netu frčí na plné obrátky, maily s úvodem přepošlitodálnežtosmažou! dostávám od jistých jedinců pravidelně, některé maily několikrát po sobě od stejného člověka :-). Když jsem na jeden reagoval s poukazem, že jde o evidentní lež a odkazem na internet, byl jsem zasypaný urážkami, jak si dovoluji pochybovat. Od té doby mi ten člověk naštěstí nic neposílá. Obsah mailů? No samozřejmě, Miloš ýbr áles, migranti v každé české dědině a Kalouskovy pracky i v tom, že neprší. Zvláštní, že mi nechodí nic podobného na našeho prezidenta.;-)

12 5
možnosti

A jak vědí vadí soukromou adresu?

3 0
možnosti

Však také Miloš Zeman po skončení čtvrteční debaty moderátorku za její výkon při vedení diskuse pochválil, což u něho nebývá vůbec zvykemR^ Profesionalitu dokáže ocenit každý, účelové zpravodajství a pokrytecké pochlebování už méně;-)

17 1
možnosti

Ano, jeho přetvařování v debatě byl vrcholný herecký výkon.

2 11
možnosti

Tak snad Fridrichové na jejím křečovitém obličeji nepraskla žilka;-D

14 4
možnosti

I kdyby ten pán, co zkolaboval, byl opilý, i kdyby to nebyl třeba infarkt nebo cukrovkový šok nebo epilepsie nebo cokoliv jiného - špína, která tohle točí místo co by pomohla, by měla dostat pěstí - a ne jednou. Mimochodem, v Německu (které jisté kruhy tolik obdivují) je tohle trestným činem. :-/

27 8
možnosti

Je otázkou, jestli by si v Německu dovolil nějaký novinář slavit na akci jakéhokoliv politika. Domnívám se, že pokud by taková situace nastala, vydavatelství by okamžitě s takovým člověkem ukončilo spolupráci, protože svým jednáním poškodil důvěryhodnost média. Německá vydavatelství jsou v otázce novinářské etiky ještě daleko přísnější, než česká.

I když u proslulé žumpy české žurnalistiky jako jsou Parlamentní listy, jejíž redaktoři mohou být dokonce členy politické strany (což je v civilizovaném světě věc nevídaná), o nějaké důvěryhodnosti a etice nemůže být řeč.

Na akce podobného druhu chodí novináři pracovat, nikoliv slavit, natož se opíjet do bezvědomí.

16 5
možnosti

Česká televize je odpad, který se jen tak nevidí a vůbec se nedivím Prezidentovi jak mluví o novinářích, vždyť má 28 letou zkušenost.

22 6
možnosti

Váš Vůdce je odpad největší....

4 8
možnosti
  • Počet článků 33
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2917x
Občan s vlastním názorem.

Seznam rubrik