Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Největší chudák je po těchhle volbách stejně paní Ivanka a je to na ní vidět. Dalších pět let (třeba míň...)sledovat postupný rozpad svého manžela a přitom stačilo málo mohla jít zpátky do paneláku a brtník na Vysočinu.

3 0
možnosti
Foto

naopak, kdyby byl na Vysočině, musela by mu opatřit nějakou pečovatelku nebo pečovat sama. Takhle má full service přímo na Hradě.

1 0
možnosti

J67a18n 28D25o80u71š28e70k

27. 1. 2018 22:35

Achjo, ano vyvěsil vlajku EU a ano, je pro evropský v určitém smyslu. Ale že by bez váhání inicioval referendem o vystoupení? Referendum by sice podpořil, ale sám by hlasoval proti jak řekl. Dále Vaše teze nejspíš nemá smysl číst. Hádám, že tam bude další překrucování faktů aby se Vám lépe hodily do krámu.

0 0
možnosti

Docela dobré shrnutí, ale jednu věc jste překroutil dokonale. ... Dnes by neváhal iniciovat referendum o vystoupení z EU ... Nikdy nic takového neřekl. Řekl (parafrázuji), že by mu referendum o vystoupení z EU nevadilo a že on by hlasoval pro setrvání. To je ten rozdíl mezi demokracií a demokracií eurounijního typu. Vy demokraté eurounijního typu asi tušíte, jak by to referendum s vysokou pravděpodobností dopadlo, proto referendum v žádném případě. Zeman je mj. zarytý eurofederalista (za což má u mě vroubek), což prezentoval naposledy minulý čtvrtek v TV debatě.

3 0
možnosti

Teď ještě aby Miloš nepopletl slib - správně je - Slibuji na svou čest a svědomí věrnost Ruské federaci - k tomu mi dopomáhej Ruská ambasádo a všichni mí dobří kámošové.;-D

7 11
možnosti

K66a41r77e65l 49D16u38f70e76k

27. 1. 2018 22:12

Kdyby hloupust kvetla, co ?!? ;-D

5 0
možnosti

Já si myslím, že druhý diskusní večer pana Drahoše poškodil a měl vliv na výsledek. Zbytečně naordinovaná sebedůvěra, přílišný důraz na atak to nebyla dobře zvolená marketingová taktika. Zvláště proto, že bylo vidět, že mu tato osobní charakteristika nesedí, nebyl to on. Škoda, změna by byla zajímavá a MZ bych raději přál volné chvíle s knihou.

8 0
možnosti

Myslet si můžete co chcete, ale J.D. si už nezískáte. Teď se musíte zaměřit na socanský potlach, Babišestrádu a SPDmajáles.

1 1
možnosti
Foto

Úžasné, kolik lidí se pozastavuje nad změnami názorů jediného člověka, jakoby oni sami celý život zůstali neměnní!! Jestliže se mění svět kolem mě, tak zákonitě se musí měnit i můj názor na něj. Protože kdyby ne, tak bychom si podle autora dodnes museli asi myslet, že Německo je nacistické. Stejně jako Západ v roce 1989, po kterém jsme v drtivé většině tak toužili, už neexistuje, neexistuje ani Evropská únie, kvůli které vztyčoval prezident vlajku na Hradě. Jak jednoduché k pochopení, ale pro některé paradox.8-o

19 2
možnosti

Tak že na vše co slíbím, můžu záhy změnit názor? Tak jo, super. Díky za radu.:-/

0 1
možnosti

Karma.Téměř přesnéR^

2 0
možnosti

Autore, musím vás poopravit. Zeman nechce vystoupit z EU. Ale pokud by prošlo referendum o setrvání, tak by nebyl proti.

4 0
možnosti

Tajemství úspěchu MZ je jednoduché - tupá antikampan Drahošových profláklých příznivců, akce typu traktoristi podporuji Drahoše, vyřidilka manželky Drahoše, děti ze školy kreslí Drahošovi obrázek atd atd - to hodně lidi vyprovokovalo k protestní volbě - takhle vyhrál Babiš, Trump atd. Je místní političtí trumberové budou vytrubovat něco o tuposti voličů atd.

30 1
možnosti
Foto

Umí i po pěti letech ve vrcholné státní funkci získat hlasy protestních voličů.

2 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS