Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MV

pardon...nebyl to nahodou Zeman, kdo rikal, ze zadnou kampan nepovede a ted, kdyz mu tece do usi, se krome billboardu, inzerce, statem placenych vyjezdu do kraju a zabavnych estrad na TV Barrandov rozhodl do debat jit? dve finalni debaty pro nerozhodnute budou postacovat. ja osobne uz nemam zapotrebi divat se, jak Zeman dela humor (viz jeho mrkani na Korantenga)

2 0
možnosti
JH

J27i61ř80í 90H53o35r68á50k

22. 1. 2018 18:53

Taky jsem se těšil, že se o Drahošovi něco dozvím a zase nic, míst toho bylo dneska na seznamu.cz, že by přece jen těch 2600 imigrantů přijal.

0 0
možnosti
Foto

Tak, ony by dvě debaty jistě stačily. A třeba jen jedna. Ovšem, taková debata zvyšuje prestiž a sledovanost té které televize a tak ty debaty nabídlo víc TV stanic. A odmitnout takovou nabídku politik nesmi. Je to skolácká chyba.

3 0
možnosti
Foto

Ono je to o tom, jak který z kandidátů si myslí, že by mohl být okoukaný. Zeman nešel do debat před prvním kole, aby se neokoukal, čeho je moc, toho je příliš. Stejně tak nyní Drahoš.

1 1
možnosti
Foto

A copak ten pan Zeman vyhrál na Nově? Tam byla nějaká soutěž?

8 0
možnosti
Foto

Ano, vyhrál hlasy. Z nechodíci mrtvoly byla najednou sedíci snůška zkusenosti a znalostí, které plně uplatnil. A zcela vyrovnal Drahošův náskok (nyní mají oba zcela shodný kurz 1,91).

7 2
možnosti
MN

„Jsem raději s vámi, než bych bezcílně čtyřikrát debatoval s ním,“ vysmíval se Drahoš z Brna Zemanovi

7 2
možnosti
Foto

Jasně přesvědčovat řádově stovky svých už přesvědčených fandů, je víc, než mluvit k miliónům občanů prostřednictvím obrazovky;-D

3 1
možnosti
VS

Že Vás hanba nefackuje takhle lhát. Zeman může vynechávat debaty v prvním kole, pak se zase otočit jak korouhvička v kole druhém a Drahoš se vyhýbá debatám? Nespočítal byste na prstech jedné ruky ty, ve kterých Drahoš byl a Zeman ne, věřím, že propagace založená na lžích a podpásovkách se nevyplatí.

13 13
možnosti
BV

1) Drahoš ve svém prvním prohlášebńí po volbách projevil totální politickou nezkušenost a udělal taktickou chybu, že veřejně vyzval Zemana k debatám a tím Zemanovi otevřel prostor k získání toho co potřeboval. Za daných výsledků voleb a předem prohlášené společné podpoře anti-zemanovských kandidátů postupujícímu to jsou právě debaty.

2) Zeman, jako zkušený politik, této taktické chyby Drahoše bleskově využil a dokonce jí ještě umocnil tím, že jí s jistou mírou nadsázky prezentoval jako Drahošovu prosbu o debaty, které vyhovuje

3) Je nesporný fakt, že Drahoš veřejně debaty požadoval a Zeman mu vyhověl. Pokud nyní Drahoš bude debaty odmítat tak se to dá interpretovat, že se jich bojí.

4) Zeman nepožadoval jen dvě debaty! Zeman připustil dvě debaty na Primě s tím, že 3 debaty na Primě by už diváky Primy nudily. Tato odpověd nevylučovala debaty v dalších televizích! Odpověd Zemana následné zkreslil Moravec na ČT, který to prezentoval jako dvě debaty celkem na všech televizích

Přepis části Zemanovi odpovědi na dotaz redaktorky Primy zda se zúčastní i debaty na Primě (Je to na konci)

"Nicméně odpovídám na vaši otázku. Už vzhledem k výhradám. které mám k neobjektivitě naší takzvané veřejně-právní televize, nebudu mít nic proti tomu, když televize Prima nám oběma nabídne pole pro debatu a nebudu mít dokonce nic proti tomu, když ty debaty budou dvě. Kdyby byly tři a více, uznejte, že by ať VAŠE DIVÁKY už poněkud znudily."

https://www.youtube.com/watch?v=kJcKHISxcCE

10 0
možnosti
OK

O29t26a 80K57i19n37c

21. 1. 2018 23:51

V čem podle vás Zeman vyhrál?

5 0
možnosti
Foto

Všiml jste si kravaty?

1 2
možnosti
VD

Na Novu nekoukám asi posledních dvacet let, takže za mě Zemanův monolog sledovanost nezvedl, počkám si ,až bude debata na nějaké alespoň trochu normální stanici a s alespoň minimálně inteligentními komentátory. Za mě dobře, že tam Drahoš nešel.

13 14
možnosti
JN

A smím se Vás zeptat, na kterých "alespoň trochu normálních stanicích" tu debatu očekáváte? Předpokládám, že myslíte objektivní a nestrannou ČT (o které paní Drahošová prohlásila, že jim fandí, jen to nesmí moc dávat najevo), ale které dál? 8-o

16 5
možnosti
OJ

Miloš Zeman odmítl jít do debat, kde by stál proti osmi anti-zemanovským kandidátům. To od něj byla chytrá strategie. Nezůčastnit se duelu, od Drahoše jako chytrá strategie nevypadá.

.

Nicméně myslím si, že mu to poradili poradci. Chtěli se napřed podívat s čím Miloš přijde, odhadnout jeho slabiny a Drahoše na to důkladně připravit.

.

Poslední debata bude na ČT den před volbami, kde bude Zeman čelit nejen vyškolenému a na něj připravenému Drahošovi, ale i "veřejnoprávnímu" moderátorovi, který, domnívám se, se pokusí Zemana vyprovokovat k nějaké blbé reakci kterou to zabije.

.

Taková bude podle mne strategie. Jestli vyjde - to poznáme.

12 0
možnosti
Foto

Jaký je rozdíl v neúčasti některého z kandidátů na nějaké debatě? Když to udělá Zeman, je to logická a dokonce pragmatická a vynikající taktika, minimálně to tak zaznívá z tábora jeho příznivců; když to samé udělá jeho protikandidát, je to špatně? Hm, .... docela zajímavé. Pořad jsem neviděl, jen dodám. Umím si ale představit, že Milouš neopomene jednak poučovat moderátora, pak dodat, že má vždy pravdu a že možná na závěr řekne, že tato země je jejich; tedy ne i naše - tedy i jeho odpůrců. :-/

19 12
možnosti
KN

Drahoš nevyužil možnost.

Zeman v 1. kole taky ne, ale rozdíl je v tom, že v druhém kole mají oba daleko větší možnost prezentovat svůj program.

Drahoš prostě nevyužil možnost.

7 2
možnosti
  • Počet článků 33
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2917x
Občan s vlastním názorem.

Seznam rubrik